Web Analytics Made Easy - Statcounter


فرارو- کافه بازار در آخرین گزارش فصلی‌اش از پایان دوران پادشاهی بازی‌های کلمات و دانستنی‌ها خبر داده است. این گزارش می‌گوید خیلی‌ها در کافه بازار همچنان به دنبال تلگرام می‌گردند و بیشترین تراکنش مالی برنامه‌ها به ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح زمانی که همه سر کار هستند مربوط می‌شود. گزارش فصلی کافه بازار نکات مختلفی دارد که در اینجا به ۱۰ مورد از آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱- نوار جستجوی کافه بازار را با سرچ گوگل اشتباه نگیرید! به طرز عجیبی یکی از پرکاربردترین کلمات در نوار جستجوی کافه بازار، بازی جدید دخترانه است. در حالی که این نوار جستجو برای پیدا کردن برنامه‌ها از روی اسمشان است و کمتر برنامه‌نویسی عبارت «بازی جدید دخترانه» را به عنوان اسم بازی انتخاب می‌کند. این گزارش نشان می‌دهد چنین جستجو‌هایی محدود به بازی جدید دخترانه نیست و عبارت‌های مثل بازی، بازی ماشین و ماشین‌بازی دیگر عبارت‌هایی است که کاربران در نوار جستجو به دنبال آن‌ها هستند.

۲- نه‌‎ تنها تلگرام، بلکه نسخه‌های فارسی آن مثل تلگرام طلایی هم از بازار حذف شده‌اند، اما همچنان خیلی از کاربران کافه بازار به دنبال نصب این برنامه از کافه بازار هستند. البته با جستجوی عبارت تلگرام در کافه بازار، تبلیغ پیام‌رسان گپ برای کاربر نمایش داده می‌شود. جستجو‌های عجیب در کافه بازار، به تلگرام محدود نمی‌شود، خیلی از کابران در تابستان گذشته در کافه بازار به دنبال فیلترشکن گشته‌اند! طوری که عبارت‌هایی مثل «فیلتر شکن» و «فیلترشکن قوی» در بین عبارت‌های پرتکرار به چشم می‌خورند.

۳- کاربران صبح‌ها سر کار خرید می‌کنند و شب‌ها تا دیروقت به دنبال بازی می‌گردند. گزارش جدید کافه بازار نشان می‌دهد اوج خرید بازی از بازار به ساعات ۹ شب تا یک نصف شب مربوط است. طوری که ۲۴ درصد خرید از بازی‌ها به این ساعات مربوط است. در طرف مقابل صبح ساعت ۱۰ تا ۱۲ ظهر اوج تراکنش مالی در برنامه‌هاست. گزارش کافه بازار نشان می‌دهد ساعت ۱۱ ظهر بیشترین خرید از برنامه‌های کافه بازار اتفاق می‌افتد. این مورد می‌تواند یک راهنمایی مفید برای برنامه‌نویس‌ها به حساب بیاید. اگر می‌خواهید برنامه‌تان را در فضای مجازی تبلیغ کنید سراغ ساعات ظهر بروید و اگر می‌خواهید بازی‌تان را تبلیغ کنید، ساعات آخر شب گزینه مناسب‌تری به نظر می‌رسد.

۴- دوره پادشاهی بازی کلمات و دانستنی‌ها به پایان رسیده. پیش از این در مترو و اتوبوس دست هر کس که موبایل می‌دیدیم، در حال بازی‌هایی مثل آمیرزا بود که در بین کلمات و دانستی‌ها جای می‌گیرند. این موضوع در گزارش‌های پیشین کافه بازار قابل مشاهده بود، اما گزارش جدید نشان می‌دهد این بازی‌ها دیگر برای کاربران تکراری شده و خیلی‌ها آن‌ها را از گوشی‌شان حذف کرده‌اند. طوری که تعداد نصب فعال این بازی‌ها ۱۶ درصد نسبت به فصل بهار کاهش پیدا کرده است.

۵- بازی‌های خانوادگی در کنار بازی‌های کلمات و دانستی‌ها بیشترین کاهش مخاطب را در تابستان تجربه کرده‌اند. این در حالی است که بازی‌ساز‌ها راه را گم کرده و همچنان در این دو دسته دنبال مخاطب می‌گردند. طوری که تعداد بازی‌های کلمات و دانستنی‌ها با رشد پنج درصدی و تعداد بازی‌های خانوادگی با رشد چهار درصدی، بیشترین افزایش را در بین بازی‌ها داشته و نشان می‌دهد بازی‌ساز‌ها همچنان بر اساس داده‌های قدیمی فعالیت می‌کنند و کاری به نیاز مخاطب ندارند.

۶- ایام فراغت تابستان تاثیر چشمگیری روی ذائقه مخاطب‌های کافه بازار گذاشته است. حوصله آن‌ها حسابی سر رفته و بیشتر به دنبال نصب بازی از بازار بوده‌اند. گزارش کافه بازار نشان می‌دهد بیشترین رشد تعداد نصب در بازار به بازی‌ها اختصاص دارد و شش دسته‌ای که بیشترین رشد را در تعداد نصب فعال داشته‌اند، به دسته بازی‌ها اختصاص دارند.

۷- کاربران کافه بازار تابستان امسال بیشتر دنبال بازی‌های در ژانر آموزشی و ماجرایی بودند. درست همان ژانر‌هایی که بیشتر به درد ایام فراغت می‌خورد و زمان بیشتری از کاربر می‌گیرد و نشان می‌دهد حوصله کاربران کافه بازار در طول تابستان بیشتر از فصل‌های قبل سر رفته است! بعد از بازی‌های حوزه آموزشی و ماجرایی، به ترتیب بازی‌های شبیه‌سازی، رانندگی، اکشن و تفننی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

۸- فروشگاه‌ها و برنامه‌های حوزه خرید، بیشتر از بقیه برای برنامه نویس‌ها درآمد داشته‌اند. طوری که اغلب کسانی که سراغ خرید‌های درون برنامه‌ای از کافه بازار رفته‌اند، از این اپلیکیشن‌ها خرید داشته‌اند. برنامه‌های مثل فروشگاه‌های کالا‌های دیجیتال، فروشگاه‌های لوازم خانگی، خرید و فروش ماشین، سوپرمارکت آنلاین، فروشگاه کتاب و تخفیف‌های گروهی در این دسته جای می‌گیرند. با بالا رفتن تعداد خریداران از این دسته، برنامه‌نویس‌ها هم اغلب به تولید برنامه در این حوزه روی آورده‌اند. طوری که تعداد برنامه‌های این دسته نسبت به فصل گذشته ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده و نشان می‌دهد این دسته بیشترین تولید اپلیکیشن را در تابستان به نام خود ثبت کرده است.

۹- تغییرات آب و هوا در فصل بهار حسابی برنامه‌های این حوزه را پرطرفدار کرده بود، اما تابستان به قدری یک نواخت گذشت که خیلی از کاربران کافه بازار دیگر علاقه‌ای به نگه داشتن برنامه‌های آب و هوا روی موبایلشان نداشتند و آن را حذف کرده‌اند. طوری که گزارش جدید کافه بازار نشان می‌دهد تعداد نصب برنامه‌های آب و هوا در طول تابستان امسال ۱۱.۵ درصد کاهش داشته است.

۱۰- برنامه‌های کاربردی، پیام‌رسان‌ها و ابزار‌ها همچنان بیشترین تعداد نصب را روی گوشی کاربران کافه بازار به خود اختصاص داده‌اند. طوری که برنامه‌های کاربردی به طور میانگین چهار میلیون و ۷۵۰ هزار نصب فعال دارند، پیام‌رسان‌ها به طور میانگین روی چهار میلیون و ۳۰۰ هزار موبایل نصب شده‌اند و تعداد میانگین نصب فعال برنامه‌های ابزار به سه میلیون و ۸۰۰ هزار می‌رسد. این در حالی است که برنامه‌های تولید شده در این سه حوزه تعداد چندان بالایی ندارد. طوری که تنها یک درصد برنامه‌های قابل دانلود از کافه بازار، پیام‌رسان‌ها هستند و ابزار‌ها سهم سه درصدی دارند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: راهنمای خرید کافه بازار بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر مهدی رضایت، رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه های آموزشی گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رییس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد. در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می شود که در آن تمامی رشته محل ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته ها تصمیم گیری می شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته ها که نیاز کشور هستند اما متقاضی ندارند، راه حل هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص های مربوط به ساماندهی رشته های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه ای در اولویت های بعدی قرار می گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص های انسانی سلامت حرکت کنیم.

دکتر رضایت ساماندهی رشته ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده ها و آمارهای دقیق در اختیار قرار می گیرد.

کد خبر 6098029

دیگر خبرها

  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • آخرین وضعیت بازار مسکن تهران در فروردین ۱۴۰۳+ اینفوگرافیک
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان | گزارش مهم یک پایگاه تحلیلی نظامی
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان عملیاتی